۷دلیل برای افزودن تخم مرغ به صبحانه
۷دلیل برای افزودن تخم مرغ به صبحانه


آرشيو مطالب

شهريور 1401

دی 1400

فروردين 1400

اسفند 1399

آبان 1399

مهر 1399

شهريور 1399

مرداد 1399

تير 1399

خرداد 1399

ارديبهشت 1399

فروردين 1399

اسفند 1398

آبان 1398

مهر 1398

شهريور 1398

مرداد 1398

تير 1398


نويسندگان
دکتر علیرضا حقیقت


درباره وبلاگ



به وبلاگ من خوش آمدید

پیوند های روزانه

حمل خرده بار از چین

حمل و سفارش از چین به ایران

فروش جلو پنجره لیفان

الوقلیون

تمام پیوند های روزانه

مطالب پیشین

صبحانه سالم و مقوی چی بخوریم ؟

فواید بی نظیر جینسینگ

بلای زیاد خوردن گوجه سبز داخل معده

کندر چیست و فوایدش کدام است؟

مادران باردار مواظب باشند، دیابت در کمین است

علت و درمان خانگی، فریز و سوزاندن زگیل کف پای ویروسی

از “پیروکسیکام” کِی و چطور استفاده کنیم؟

عناب و خواص این میوه ناب

میخچه پا چیست

همه چیز در مورد آستیگمات چشم

درد زانو را با این مواد غذایی درمان کنید

دیابت و افزایش خطر ابتلا به عفونت‌های تنفسی ویروسی

علائم کبد چرب و درمان انواع آن

فواید دارویی گیاه پونه

علائم مسمومیت غذایی چیست؟ + درمان خانگی آن

رژیم غذایی فوق‌العاده برای افراد میانسال

فواید خیار برای پوست صورت به همراه ماسک های آن

علل عقب افتادن پریود در زنان ! چه زمانی باید نگران باشم؟

خواص حبوبات برای سالم ماندن بدن

تبلیغات


تبلیغات



آمار بازديد

:: تعداد بازديدها:
:: کاربر: Admin

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:






۷دلیل برای افزودن تخم مرغ به صبحانه

زمانی که قصد دارید تخم مرغ را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، باید وضعیت سلامت و عادات غذا خوردن خود توجه داشته باشید. اگر با سطوح بالای کلسترول خون، دیابت یا بیماری قلبی مواجه هستید، بهتر است مصرف تخم مرغ کامل (شامل زرده و سفیده) را به دو وعده یا کمتر در هفته محدود کنید.

افزون بر این، اگر غذاهایی مانند املت و نیمرو را به صبحانه خود اضافه می‌کنید، بهتر است مصرف مواد غذایی دیگر حاوی چربی‌های اشباع را محدود کنید. از این‌رو، تخم مرغ در وعده غذایی صبحانه را با غذاهایی مانند سوسیس یا نان سفید ترکیب نکنید.

در ادامه با برخی از فواید مصرف تخم مرغ در وعده غذایی صبحانه بیشتر آشنا می‌شویم.

دریافت ویتامین D بیشتر

یک تخم مرغ حاوی یک میکروگرم ویتامین D است که چیزی حدود پنج درصد از نیاز روزانه بیشتر افراد به این ماده مغذی را تامین می‌کند.

ویتامین D که به نام ویتامین آفتاب نیز شناخته می‌شود، یک هورمون استروئیدی است که پوست می‌تواند آن را در مواجهه با نور خورشید تولید کند و البته می‌توانید این ماده مغذی را از رژیم غذایی خود نیز دریافت کنید. ویتامین D به روده در جذب کلسیم و فسفر کمک می‌کند و برای سلامت استخوان‌ها، عملکرد سیستم ایمنی، پیام‌رسانی بین سلولی و بسیاری موارد دیگر ضروری است.

ویتامین D از اهمیت ویژه‌ای برای سلامت انسان برخوردار است و سطوح کم آن با بیماری‌های مزمن مختلف از جمله سرطان، دیابت، پوکی استخوان، بیماری قلبی و مرگ مرتبط است.

به رغم اهمیت ویتامین D، افراد بسیاری به میزان کافی این ماده مغذی را دریافت نمی‌کنند. مصرف تخم مرغ می‌تواند در تامین نیاز روزانه انسان به این ویتامین نقش داشته باشد.

سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها

تخم مرغ منبعی خوب برای آنتی‌اکسیدان‌های لوتئین و زیزانتین است. آنتی‌اکسیدان‌ها به کاهش آسیب سلولی کمک می‌کنند و به عنوان بخشی کلیدی از یک رژیم غذایی سالم در نظر گرفته می‌شوند. به طور خاص، لوتئین و زیزانتین در شبکیه چشم جمع می‌شوند و به تقویت سلامت این بخش از بدن کمک می‌کنند.

افزون بر این، دریافت این مواد مغذی به میزان کافی ممکن است خطر ابتلا به آب مروارید و انحطاط ماکولای مرتبط با افزایش سن، دو نمونه شایع از بیماری‌های چشم که می‌توانند به نابینایی منجر شوند را کاهش دهد. بنا بر تجزیه و تحلیلی که در سال ۲۰۱۷ در نشریه Nutrients منتشر شد، آنتی‌اکسیدان‌ها ممکن است به محافظت در برابر نور آبی ساطع شده از آفتاب، یا نمایشگر دستگاه‌هایی مانند رایانه و تلویزیون نیز کمک کند.

دریافت اسیدهای چرب امگا-۳

شاید تخم مرغ‌هایی را در فروشگاه‌ها دیده باشید که برچسب مرغ‌های تغذیه‌شده با بذر کتان یا جلبک روی بسته‌بندی آنها چسبیده است. رژیم غذایی مرغ‌ها می‌تواند بر محتوای اسید چرب چند غیراشباع امگا-۳ تاثیرگذار باشد و آن را افزایش دهد. اسیدهای چرب امگا-۳ که معمولا ماهی‌های چرب به عنوان منبعی خوب برای آنها شناخته می‌شوند، در تخم مرغ‌ها نیز وجود داشته و فواید سلامت مختلف از جمله کاهش خطر مشکلات قلبی و نشانگرهای التهابی را ارائه می‌کنند.

مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۸ شرایط ۱۶۱ فرد بزرگسال که حداقل سه وعده تخم مرغ غنی‌شده در هفته مصرف می‌کردند را طی یک بازه زمانی شش ماهه مورد بررسی قرار داد و مشخص شد سطوح اسیدهای چرب امگا-۳ در این افراد افزایش داشته است.

سرشار از پروتئین

تخم مرغ کامل منبعی عالی برای دریافت پروتئین است. در شرایطی که سفیده تخم مرغ به عنوان منبع پروتئین اصلی تخم مرغ شناخته می‌شود اما زرده نیز حاوی این ماده مغذی است.

بدن از پروتئین غذایی برای ساخت و ترمیم بافت‌ها و همچنین تولید هورمون‌ها و آنزیم‌ها استفاده می‌کند. یک فرد عادی به ۰.۸ گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن خود نیاز دارد تا عملکردهای اساسی حیات به درستی دنبال شوند. پس فردی با وزن ۱۵۰ پوند (۶۸ کیلوگرم) تقریبا به ۵۵ گرم پروتئین در روز نیاز دارد. تخم مرغ‌ها منبعی ارزان برای دریافت پروتئین با کیفیت بالا هستند که تمام نه اسید آمینه اضروری را در اختیار بدن قرار می‌دهد.

سرشار از کولین

کولین یک ماده مغذی ضروری برای حافظه و عملکرد شناختی است و بر همین اساس دریافت آن به میزان کافی از رژیم غذایی اهمیت ویژه ای دارد. در شرایطی که کبد مقدار کمی کولین تولید می کند، این میزان برای تامین نیازهای روزانه انسان کافی نیست.

تخم مرغ یکی از معدود مواد غذایی سرشار از کولین است و یک تخم مرغ بزرگ می تواند ۲۷ درصد از مقدار توصیه شده برای این ماده مغذی را تامین کند. کولین یک ماده مغذی مهم در دوران بارداری نیز است و در رشد اولیه مغز نقش دارد.

افزایش سطوح کلسترول خوب

مصرف تخم مرغ می تواند سطوح کلسترول خوب (HDL) را نیز افزایش دهد. کلسترول خوب بر خلاف کلسترول بد (LDL) که می تواند در دیواره سرخرگ ها رسوب کرده و موجب گرفتگی آنها شود، چربی اضافه را به کبد منتقل می کند تا پردازش های لازم در آنجا انجام شود. مطالعه ای در سال ۲۰۱۸ که در نشریه Nutrients منتشر شد، نشان داد که مصرف تخم مرغ به کلسترول خوب در انجام بهتر وظیفه خود کمک می کند.

افزون بر این، افزایش سطوح کلسترول خوب با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.

مفید برای سلامت مغز

تخم مرغ حاوی برخی مواد مغذی است که ذهن را تیز و قوی حفظ کرده که از مهم‌ترین آنها می توان به ویتامین های B و کولین اشاره کرد. مطالعه ای در سال ۲۰۱۶ که در نشریه Nutrients منتشر شد، نقش ویتامین های B۱۲، B۶ و فولات را در زمینه سلامت مغز مورد بررسی قرار داد و این گونه نتیجه گیری کرد که آنها برای عملکرد سالم مغز ضروری هستند.

مطالعه ای دیگر که در ژوییه ۲۰۱۹ در نشریه The American Journal of Clinical Nutrition منتشر شد، ارتباط بین دریافت کولین از رژیم غذایی و زوال عقل را مورد بررسی قرار دارد که نتایجی امیدوارکننده در این زمینه را به همراه داشت. پژوهشگران شرایط ۲,۵۰۰ مرد که به زوال عقل مبتلا نبودند و در بازه سنی ۴۲ تا ۶۰ سال قرار داشتند را طی یک بازه زمانی پنج ساله مورد بررسی قرار دادند و مشخص شد خطر ابتلا به زوال عقل در افرادی که بیشترین میزان مصرف کولین و فسفاتیدیل کولین (یک ماده مغذی مرتبط) را داشتند، ۲۸ درصد کمتر بوده است.  

 

منبع: اقتصاد آنلاین


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







نوشته شده توسط دکتر علیرضا حقیقت در پنج شنبه 18 مهر 1398





Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by salamtmag This Template By

مجله سلامتی

منوی اصلی

به وبلاگ من خوش آمدید

دسته بندی
لینک دوستان
آرشیو مطالب
<-ArchiveTitle->
آخرین مطالب
آخرین محصولات
نویسندگان
لینک های روزانه
برچسب ها
دیگر موارد
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





امکانات جانبی
<-ShortDescription-> <-ProductPrice-> تومان

<-ProductPage->

<-PostTitle->
ن : <-PostAuthor-> ت : <-PostDate-> ز : <-PostTime-> | +

<-PostContent->

:: موضوعات مرتبط: <-CategoryName->،

:: برچسب‌ها: <-TagName->,
ادامه ی مطلب
.:: ::.


تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به مجله سلامتی مي باشد.